always
on
advertising

altijd aanwezig op sociale media

professionele foto- en videoshoots

wekelijkse opvolgingsmeetings

In een wereld waar sociale media zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest essentieel zijn, biedt Redstone Advertising ondersteuning voor bedrijven van elk type, inclusief B2B. Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van een communicatiestrategie die regelmatige en effectieve posts mogelijk maakt op alle relevante platforms.

Wij nemen de zorg van “Wat moeten we nu posten?” weg door het leveren van aangepaste content, waaronder teksten, afbeeldingen en video’s, in nauwe samenwerking met onze klanten. Onze gerichte advertenties vergroten de zichtbaarheid van je merk, en zorgen dat je altijd, ALWAYS, opvalt bij je belangrijkste connecties.

Door onze wekelijkse (korte) meetings zorgen we ervoor dat jouw bedrijf altijd actief en relevant blijft, en altijd de juiste mensen bereikt op het juiste moment en kanaal.

Bij Redstone Advertising zijn we gespecialiseerd in het opzetten van digitale advertenties. We monitoren jullie campagnes dagelijks en sturen ze bij waar nodig. Dit doen we zowel technisch door budgetten bij te sturen, doelgroepen te bepalen of volledige advertenties te vervangen als creatief door teksten te herschrijven of afbeeldingen en video’s die niet langer de gewenste resultaten geven te verfrissen.

Ons team bevat gecertificeerde experten die ervaring hebben met zowel kleine als grote budgetten. Van een vastgoed kantoor tot één van de grootste supermarkten van het land. Ons team weet met elk budget wat we moeten doen om het maximale resultaat te behalen.

experten in
digitale advertenties

aanwezig op alle sociale media

gecertificeerde en ervaren professionals

bijsturing op basis van meer dan 50 performantie parameters

 

een unieke manier van werken

100% remote

4 dagen werkweek

focus op resultaten

barcelonabezoek
Ruben & Sissy brengen een bezoekje aan
Laurien in The Social Hub
een hippe co-working in Barcelona

Bij Redstone Advertising erkennen we dat de wereld in een continue staat van verandering is. Vandaag wordt het werkveld van creatieveling bepaald door Millenials die aanzien worden als ‘digital natives’ en daardoor een andere kijk hebben op het online gebeuren. Ook de eerste ‘Gen Z’ ers betreden de arbeidsmarkt.

Of je dat nu leuk vindt of niet, we weten ondertussen dat ‘Gen Z’ er een ander arbeidethos op nahoudt. Zo vragen ze zich af of het wel zin heeft om elke dag naar een kantoor te rijden. Ze staan te popelen om de wereld te ontdekken en die overschrijdt de landgrenzen. Vanuit een creatief oogpunt kunnen we dit enkel omarmen en zijn het juist dit soort invloeden die de creatieve geest aanwakkert en zorgt dat individuen bovengemiddeld presteren.

Binnen deze creatieve, digitale wereld is er een trend aan de gang waarbij top professionelen als ‘digitale nomade’ door het leven gaan. Waar dit lucratief kan zijn door via veel kleine klantjes en het aanbieden van afgelijnde diensten een basis inkomen te vergaren is dit minder handig voor grotere KMOs en beperkt het ook het groeipotentieel van dit individu.

Bij Redstone Advertising bieden we daarom een tussenoplossing aan waarbij mensen 100% remote werken, vanuit een locatie naar keuze. Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan om het werk van 5 dagen op 4 uit te oefenen, zodat er een extra dag vrijkomt om eigen passies en interesses te ontplooien.