Artificiële Intelligentie is HOT🔥.

Wij omarmen A.I. en proberen wat er vandaag beschikbaar is zo in te zetten dat we het beter kunnen handteren dan “Average Joe”.

artificiële intelligentie

redstone's ai lab

Redstone heeft een AI lab opgericht dat als doel heeft taken van onze klanten te vereenvoudigen. Door gebruik te maken van bestaande tools en hier verstandig mee te communiceren (dit doen we via APIs) automatiseren en verbeteren we jouw uitdagingen.

Ontwikkelingen vanuit een concrete vraag

Onze oplossingen worden samen met bestaande klanten en leiders in de industrie ontwikkeld. Hierdoor kunnen we erg gericht te werk gaan en leren we wat de echte uitdagingen zijn om zo unieke applicaties te ontwikkelen.

nieuw uit ons lab

automatische zoekertjes voor immo kantoren

Heeft jouw makelaarsteam soms last van een ‘writersblock’? Probeer dan onze automatische zoekertjes generator. Geef tot 30 verschillende parameters mee over een pand en krijg 3 voorstellen voor je zoekertje.

massaal veel advertenties

Heb je een e-shop? Heb je veel producten? Veel diensten? Dan kan het opzetten van advertenties een uitdaging zijn. Ontdek onze oplossingen waarbij wij het maken van advertenties automatiseren.

ik heb wel goesting in ai

Wil je één van onze AI oplossingen eens proberen? Of heb je een eigen idee of project en weet je niet waar te starten?

vrijblijvend gesprek

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We komen graag meer te weten over je uitdagingen.